Menu

Boldogasszony Háza Alapítvány

A testet gyógyítva, lelket erősítve sietünk segítségére mindazoknak, akik szolgálatunkat kérik. Gyógyító munkánk alapja a szeretetből fakadó, érdeknélküli, közös felelősséghordozás.

Többszöri kérés és jelentkezés ellenére hiánypótló munkánk semmilyen állami támogatásban nem részesül. Működésünket közel húsz éve a szolidaritás teszi lehetővé betegeink és hozzátartozóik, barátaink és jótevőink nagylelkű segítsége által.

A hozzánk jövőket arra hívjuk és biztatjuk, hogy a megtapasztalt jót, az igaz emberi értékeket, amelyekben mások által részesedtek, egymást segítve, cselekvő együttérzéssel adják tovább. Betegeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk. A szükséges idő biztosítása lehetővé teszi, hogy a magas színvonalú szakmai tevékenység mellett a bizalom légkörében a szenvedő ember feltett életkérdései is választ kaphassanak.

Az alapítvány támogatásával működik a KISMAROSI CISZTERCI ORVOSI RENDELŐ

Adószám: 19178312-1-13

  Friss hírek

  A jó jót szül

  Huszonöt esztendős a Kismarosi Ciszterci Orvosi Rendelő. Ez alkalommal Dr. Horváth Olgával, a Ciszterci Nővérek Monostorának apátnőjével beszélgettünk, aki hangsúlyozta: a rendelőt a kismarosiak...

  Kapcsolat

  Dr. Fejérdy Gábor

  Dr. Fejérdy Gábor

  ortopéd-baleseti sebész szakorvos
  Dr. Horváth Olga

  Dr. Horváth Olga

  apátnő