Menu

IKSZT Ház

A Művelődési Ház a kismarosi közösségi élet legfontosabb színtere. Termeiben a zene, a művészetek, a gyermekprogramok, a községi ünnepségek ugyanúgy otthonra lelnek, mint a különféle tanfolyamok, továbbképzések, vagy szakkörök, de még a ping-pong asztal és a karatésok tatamija is helyet kap. Hétről-hétre szerveződnek kiállítások, koncertek, táncházak, közösségi rendezvények, workshopok, konferenciák, nyár időben napközis táborok a gyermekeknek.

A Művelődési Ház, az IKSZT Ház, és a Könyvtár szervezetileg egy intézmény.

  • Minden hónapban kamara koncerttel egybekötött festmény kiállítás megnyitó.
  • Kaneko Miyuji Attila magyar-japán, nemzetközi hírű zongoraművész, Kismaros első díszpolgára 2015 tavaszán adott fantasztikus teltházas koncertet a Házban, a neves Lanner kvartett zenés vendégsége pedig már visszatérő program Kismaroson.
  • Délutánonként lelkes karatékák harci kiáltásai, máskor a ping-pongozók ádáz csatáinak hangjai, vagy a táncosok deszka ropogtató dobbantásai halladszódnak.
  • A Művelődési Házban kaphatóak a Kismarosi Kikiáltó régebbi és legfrissebb számai!
  • A Ház ad otthont a kismarosi közéletnek is, a nyilvános képviselő-testületi és bizottsági ülések is rendszeresen itt kerülnek megrendezésre.
  • A Ház termeit a szabad időszakokban ki lehet bérelni rendezvények, de akár esküvők, születésnapok számára is. Részletekről az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni.

Szeretettel várjuk a felnőtteket és gyermekeket egyaránt! Látogasson el hozzánk!

2623 Kismaros, Kossuth Lajos út 22.

Friss hírek

Új vezető a Művelődési Ház élén

Az április 24-i képviselő-testületi ülésen döntöttek a képviselők a Művelődési Ház és az IKSZT új vezetőjének személyéről. Az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság javaslata alapján,...

Verskereső – 2017

Ebben az évben ünnepeljük nagy költőnk, Arany János születésének 200. évfordulóját. Kismaros különleges eseménysorozattal emlékezik. Kincskeresésre hívunk mindenkit, Kismaroson! Április 11. a költészet napja, és...

Kapcsolat

Bognár Noémi

Bognár Noémi

Intézmény vezető
Telefon: 06-20-551-8714